Zoeken naar man sub

Uw zoekactie voor man sub leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

hjlq 73 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
zoek voor NU
Zoek een man die bij me langskomt en zich aftrekt terwijl ik kijk. Ik kan nu ontvangen. Discretie en hygiëne gevraagd en geboden.  
Onervaren 68 jaar Antwerpen - Wijnegem
Wie
Wie heeft de pijp- en likskills om deze onervaren man kennis te laten maken met een mondeling orgasme.  
Dirk 66 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Je wil rustig en zonder gêne een mannelijk geslachtsdeel verkennen?
Je wil rustig en zonder gêne een mannelijk geslachtsdeel verkennen? De ballen bekijken, betasten, heen en weer bewegen, kneden terwijl ik voor je sta? Of terwijl ik voorover buig en jij van achter kijkt? Je wil rustig voelen hoe mijn lul in de balzak vastzit? Hoe de zwelling binnenin verder loopt onder de balzak en tussen de benen tot aan de aars? Slap? Wat stijver? Helemaal stijf? Je verkent hoe het velletje boven aan rond de eikel spant? Of te trekt het velletje wat weg en betast de eikel? Je wil mijn lul heviger opwinden? edgen? Laten spuiten? Of je wil heel mijn lichaam zonder gêne bekijken en verkennen? Kijken hoe alles zwiert terwijl ik beweeg? Bij mij kan je goed werkend geslachtorgaan en lichaam verkennen van man, 60+. ¨Bij klik kan eventueel ook likken en zuigen of pijpen of penetratie (niet anaal) Of je wil dat ik sommige dingen hiervan bij jou of jullie doe? Ik kom bi jou of jullie, vooral driehoek Brussel, Mechelen, Leuven, maar ook verder.  
Gee 56 jaar West-Vlaanderen - Knokke-Heist
Mijn kontje neuken met xl
Wie komt dit kontje stevig diep neuken safe man 56j  

Mijn kontje neuken met xl
Peter 49 jaar West-Vlaanderen - Torhout
Rukken en pijpen
Straks ben ik in de buurt van Torhout. Welke man wil mijn lekkere lul eens goed rukken en pijpen? Discretie en hygiënische mannen. Leeftijd speelt geen rol.  
Manlove 64 jaar Oost-Vlaanderen - Wetteren
ONTVANGEN EN VERPLAATSEN
Zoek leuke,verzorgde man...X  
Biman 46 jaar Limburg - Borgloon
Enkel nu
Wie kan er nu ontvangen. Ik zoek een propere respectvolle man voor wat plezier. Geen fake.  
zaadgeil 56 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
ben je een oudere dominante man met volle ballen die kan ontvangen?
Ben jij - een oudere, dominante en geile potente man - opgestaan met volle, hunkerende ballen en wil je nu bij jou thuis discreet door een onderdanige man (55 182 79) van je zaad verlost worden? Spreek snel af en ik kom naar je toe om jouw lusten te bevredigen zoals jij dat graag hebt. Concreet afspreken aub.  
Tom 42 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Kinky respectvolle bi-Meester gezocht
Is er een respectvolle, oudere bi-man die op zoek is naar een seksslaafje? Dan moeten wij zeker eens praten! Ik ben een onervaren man met onderdanige gevoelens, en heb er nood aan mij helemaal over te geven aan een dominante man die zoveel vertrouwen en respect uitstraalt dat hij mij heel ver kan drijven. Je nodigt me thuis uit, laat me naakt rondlopen en verwacht dat ik alles onderga. Je betast me wanneer je wil, verplicht me je te pijpen en geniet er van als ik kokhals op je pik. Je rekt mijn kontje op en vraagt me op bed te liggen en niet te bewegen tot je klaar bent met mij. Je ontmaagdt me en spuit mijn kontje vol, gebiedt mij dan je pik af te likken. Je plast me onder, pijnigt mijn tepeltjes, toont mij aan je bezoekers. Je bent rustig, heel respectvol naar mij toe, maar tegelijk ook dominant en kinky. Ik ben slank gebouwd en sportief. Ik verplaats me graag binnen Belgie!  
Tom 29 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Groot geschapen
Ik ben overwegend hetero, maar heb een fascinatie voor grote piemels. Ik zou graag in contact komen met iemand die écht groot geschapen is om te chatten over hoe het is om zo goed voorzien te zijn. Als het klikt, lijkt het me ook leuk om eens af te spreken zodat ik voor het eerst de grote penis van een andere man kan aanraken. Niet opzoek naar harde seks, maar wederzijds soft is mogelijk. Zelf ben ik 29 jaar, groot en slank gebouwd en groter dan gemiddeld maar niet extreem groot geschapen.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10